注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

姚鸿恩

双语研究,单词达人丛书著者

 
 
 

日志

 
 
关于我

1992年留学美国。双语教学研究。《美国民生实录》《英语单词形象记忆法》《单词达人-形象记忆词汇》丛书著者。

网易考拉推荐

奥巴马祝贺农历新年  

2012-01-22 13:35:06|  分类: 人在美国 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

奥巴马祝贺农历新年

龙年春节来临之前,美国总统奥巴马通过视频发表贺词。

特翻译如下。祝网友新春快乐! 

姚鸿恩

  

米歇尔和我,为所有庆祝农历新年的人们,包括亚裔美国人和太平洋岛人,送上最良好的祝愿。

 

我成长于夏威夷,农历新年的所有的兴奋记忆犹新:从游行、焰火到家庭家人的较小型的庆祝,那永远是洋溢喜庆和期望的时刻。

 

今年,这里以及世界上的美国人在欢迎龙年之际,切切不可忘记:我们的国家较为强大,是源于我们的多样化;我们较为富裕,是源于组成我们国家的不同的文化。

 

我特此向所有庆祝农历新年的人们,表示祝愿,祝愿你们和你们所爱的人,和睦、兴盛、康健!

 

Michelle and I want to send our best wishes to everyone celebrating the Lunar New Year, including Asian Americans and Pacific Islanders.


Growing up in Hawaii I remember all the excitement surrounding the Lunar New Year. From the parades and the fireworks to the smaller celebrations at home with family, it's always been a time for celebration and for hope. And this year as Americans here and around the world welcome the Year of the Dragon, it's important to remember that our country is stronger because of our diversity. We're richer because of the different cultures that make up our country.

So to all those celebrating the Lunar New Year, I wish you and your loved ones peace, prosperity, and good health.

奥巴马祝贺农历新年 - 姚鸿恩 - 姚鸿恩

 

  评论这张
 
阅读(11861)| 评论(37)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2016